Z veseljem in ponosom Vam sporočamo, da je podjetje PKS Pro d.o.o. pridobilo uradno zastopstvo za prodajo izdelkov podjetja HOPPECKE Batterien GmbH & Co. KG.

Podjetje HOPPECKE je bilo ustanovljeno kot družinsko podjetja leta 1927 in še do danes ostaja največji proizvajalec industrijskih baterijskih sistemov, ki imajo lastnike iz Evrope. Danes ima skupina HOPPECKE več kot 2000 zaposlenih in ustvari več kot 425 milijonov evrov letnega prometa.

Z razvojem rešitev za shranjevanje energije, ki so usmerjene v prihodnost, HOPPECKE pomembno prispeva k reševanju družbenih izzivov, ki izhajajo iz izvajanja globalnih ciljev varstva podnebja.

Hoppecke1

 HOPPECKE vse svoje produkte v celoti razvija in proizvaja v Nemčiji. Zahvaljujoč vodilnim raziskavam in razvojnim dejavnostim. ponuja inovativne in zanesljive tehnologije shranjevanja energije. Električna energija je povsod potrebna in njen pomen se le še povečuje. HOPPECKE je lahko vaš partner in strokovnjak na naslednjih področjih:

Hoppecke2

Trak: trakcijske baterije za      Grid: varno dobavo      Sun: shranjevanje              Rail: baterije za železnice

brez emisijske pogone            električne energije         regenerativne energije        in metro sisteme

 

Trak | Uplift

Uplift je nova serija, ki je bila predstavljena letošnjega aprila. Predstavlja največji tehnološki dosežek na področju trakcijskih baterij in je plod desetletnih znanj in izkušenj. Uplift baterije povečujejo energetsko učinkovitost in hkrati zmanjšujejo operativne stroške, ter zahtevajo manj vzdrževanja kot katere koli trakcijske baterij do sedaj.

Bistvena nova komponenta Trak | Uplift serije je aktivni karbon (Active Carbon), ki predstavlja srce vseh novih baterij HOPPECKE. Natančno ujemajoči se aktivni materiali omogočajo višje trenutne tokove praznjenja in izboljšano zmogljivost hitrega polnjenja. V kombinaciji z optimiziranim razmerjem aktivne površine novega 3D izboljšanega dizajna elektrod, Active Carbon zagotavlja daljšo življenjsko dobo baterij. Zaščitni separator  učinkovito ščiti pred kratkim stikom zaradi odlaganja prostega aktivnega materiala na negativno elektrodo. Prenašanje pola z labirintnim sistemom, ki je posebej razvit za dnevne potrebe industrijskih strojev, vzdrži tudi najvišje mehanske obremenitve in zagotavlja zanesljivo delovanje in manjše vzdrževanje baterij.

Trak Uplift – Brošura

Hoppecke3

Glede na vaše potrebe HOPPECKE ponuja različne baterije znotraj serije Trak | Uplift in sicer: Uplift, Uplift air, Uplift save, Uplift save+ in Uplift iQ.

Bistvena prednost serije Trak | Uplift je ta, da zaradi vsebnosti aktivnega karbona omogoča manj vzdrževanja baterije in posledično manjših operativnih stroškov ter povečane življenjske dobe baterije. Nivo elektrolita je potrebno redno pregledovati. V kolikor je nivo prenizek se aktivni svinec prične sušiti in trditi, kar rezultira v trajno škodo na bateriji. V primerjavi s konvencionalnimi trakcijskimi baterijami vse serije Trak | Uplift prinašajo neprimerno daljše intervale dolivanja destilirane vode. Že vstopni model baterije Uplift prinaša 50% večjo učinkovitost v primerjavi s konkurenčnimi baterijami.

Hoppecke4

Trak | Collect

Trak | Collect predstavlja trenutno najbolj inteligenten nadzor stanja baterije na trgu. Je edina naprava, ki hkrati meri, komunicira in evalvira s trakcijskimi baterijami v vseh industrijskih aplikacijah. Edini namreč prikazuje stanje uporabe in stanje pripravljenosti baterije v realnem času hkrati.

Naprava zbira podatke o stanju baterije v realnem času, da bi izboljšali operativno varnost in produktivnost. Komunicira z okolico baterije  in posreduje diagnostične podatke. Ti podatki so:

  • celotna napetost akumulatorja,
  • srednja napetost akumulatorja,
  • tok polnjenja in praznjenja,
  • temperaturo baterije in
  • nivo napolnjenosti nivoja elektrolita.

Na tej podlagi se določijo stanje napolnjenosti (SOC), stanje uporabe (SOU), stanje pripravljenosti (SOR) in trenutni profil ter količino sprejete in oddane energije.

Trak | Collect vse podatke zbira in shranjuje ter omogoča različne vrste poročil delovanja baterije. Ti podatki so vedno na voljo, ko se s programsko opremo povežemo z baterijo.

Hoppecke5

Napravo Trak | Collect lahko vgradimo tudi na vaše obstoječe baterije (ne glede na znamko) in ga lahko kasneje pri zamenjavi baterije brezplačno prenesem na novo baterijo znamke HOPPECKE.

Kontaktni obrazec

Ime ali naziv
Email
Sporočilo
Prosimo prepišite kodo